اگر مایلید طعم تجربه خوشمزه ای را با ظروف نچسب تفال بچشید، دستور پخت این غذا را بخوانید: پنه آرابیاتا (پاستا با سس تند گوجه فرنگی و سیر) غذای اصلی تعداد افراد: ۴ نفر هزینه: ارزان میزان دشواری: بسیار آسان زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان طبخ: ۲۰ دقیقه ترکیبات: یا ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی تازه (پوست کنده و خرد شده) یا ۱ کنسرو ۴۰۰ گرمی گوجه فرنگی ایتالیایی ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر خردشده ۱ پیاز کوچک خردشده یک دوم قاشق چایخوری فلفل خشک آسیاب شده یا ۱ قاشق گوجه ,فرنگی ,قاشق ,گوجه فرنگی ,آرابیاتا پاستا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایلیا چت|چت روم ایلیا|ایلیا چت دوست همیشگی Treatment Clinic هفتاد و پنج دانلود مرجع معرفی ظرف در ایران همه چی موجوده گالری ماهی نقره ای اخبار فناوری - آی تی - تکنولوژی خودرو مشاور ایمنی کوپلینگ آتش نشانی گرمایش برودت پارس فروشگاه اینترنتی ما